Diensten

EFE Solutions is in verschillende branches actief. Wij werken in al deze branches met specialisten die weten wat er speelt. Op die manier koppelen wij de optimale kandidaat aan het bedrijf van de opdrachtgever. Het gaat om de volgende branches en kandidaten.

Telecom

EFE Solutions is veel actief in de telecomsector. Wij bieden niet alleen gekwalificeerde kandidaten die iets te bieden hebben in telecom, maar ook kandidaten voor IT en Energy. Op dit gebied hebben wij verschillende toonaangevende opdrachtgevers aan de juiste kandidaten gekoppeld. Bijvoorbeeld voor de functie van telecommonteur of als installateur van modems en routers.

Groothandel

De groothandel is misschien wel de belangrijkste sector voor EFE Solutions. In deze sector doen wij veel werkzaamheden. De kandidaten die wij bieden kunnen geschikt zijn voor allerlei soorten functies. Denk dan bijvoorbeeld aan zaken zoals het ontvangen van goederen of het sorteren van goederen. Ook het uitvoeren van kwaliteitscontrole en het in het magazijn van de goedgekeurde goederen. Daarnaast zijn onze kandidaten geschikt voor ompakwerkzaamheden en het gereedmaken voor verzending van orders.

Bouw

Wanneer het gaat om het koppelen van opdrachtgevers aan kandidaten in de bouw dan richten wij ons op twee specifieke soorten werkzaamheden. Op die manier hebben wij ons ook echt kunnen specialiseren. Het gaat dan om het in (onder-aanneming) uitvoeren van bewapeningswerkzaamheden. Dit staat ook wel bekend als betonvlechten. Daarnaast hebben wij specialisten te bieden die laswerkzaamheden kunnen uitvoeren.

Logistiek

Als het gaat om de logistieke branche, dan zijn er meerdere zaken waar wij ons op richten. O ze kandidaten zijn bijvoorbeeld geschikt voor het periodiek tellen of het inventariseren van voorraden. Ook het doen van en kwaliteitscontrole is bij onze kandidaten in goede handen. Daarnaast zijn wij bedreven in het in ontvangst nemen van orders en het sorteren van de ontvangen goederen. Tot slot is ook het verzendklaar maken van de uitgaande orders geen enkel probleem. Een heel ander soort kandidaat dat bij EFE Solutions te vinden is, is de gekwalificeerde heftruckchauffeur. Ook deze kunnen wij bieden.

Administratie

Aan administratief medewerkers is altijd grote behoefte. Dit geldt eigenlijk voor elk type werkgever. Dit kan zich op verschillende manieren uiten. Zo kan bij voorbeeld een specialist in financiële administratie, zoals een boekhouder, gewenst zijn. Ook kan het gaan om specialisten die geschikt zijn voor de loonadministratie. Op beide vlakken kunnen wij een belangrijke rol spelen. Wij hebben veel ervaring in het koppelen van kandidaten aan werkgevers. Onze kandidaten hebben altijd de nodige administratieve deskundigheid.

Glasbouw

De grootste sector waarin wij als uitzendbureau specialisme hebben, is de glastuinbouw. Dit is dan ook één van de grotere branches in het land. Het voordeel is dan ook dat EFE Solutions de nodige ervaring heeft opgebouwd in deze sector. Daardoor zijn wij in staat kandidaten te bieden voor verschillende soorten werkzaamheden. Denk aan uitzetten, rapen, bloemen of groente en fruit plukken en stoksteken.

Industrie

Voor de industrie beschikt EFE Solutions over productiemedewerkers die verschillende soorten werkzaamheden kunnen doen. In de eerste plaats gaat het dan om werkzaamheden aan de lopende band. Daarnaast gaat het om controlewerkzaamheden. Ook bieden wij gekwalificeerde kandidaten die de bediening van machines voor hun rekening kunnen nemen. Deze staan ook bekend als operators.

Beveiliging

Voor de beveiliging beschikt EFE Solutions over bewakers die verschillende soorten werkzaamheden kunnen uitvoeren. In de eerste plaats gaat het dan om de bewaking van bedrijven en verschillende soorten instanties.  Ook bieden wij gekwalificeerde kandidaten die de volledige werkzaamheden uit handen kunnen nemen.

Groenvoorziening

Voor een groenere Nederland hebben we kandidaten met ervaring die alle groenvoorzieningswerkzaamheden op zich kunnen nemen. Een volledige golfbaan piekfijn onderhouden of een groot park groener maken? Wij kunnen het realiseren voor u.