Over EFE Solutions

EFE Solutions is een uitzendbureau dat zijn plek op de arbeidsmarkt inmiddels veroverd heeft. Niet voor niets zijn wij sinds 2002 actief in deze wereld. Dat komt niet in de laatste plaats door onze werkwijze. Die is gericht op zowel de opdrachtgever als de werkzoekenden. Door onze geheel eigen werkwijze kunnen wij zorgen dat voor beide partijen het maximale te bereiken is.

De opdrachtgever

Eén van de belangrijkste uitgangspunten van de werkwijze van EFE Solutions, is de aandacht voor de opdrachtgever. Wij verdiepen ons in het bedrijf. Op die manier maken wij inzichtelijk wat het bedrijf nodig heeft. Dit is belangrijk om op die manier de juiste match te vinden. Daarbij dragen wij zorg voor de best mogelijke dienstverlening. Persoonlijke aandacht is dan ook een belangrijke factor hierin. Op die manier kunnen wij dan ook de best mogelijke kandidaat aan het bedrijf van de opdrachtgever koppelen.

De kandidaat

EFE Solutions richt zich in de werkwijze niet alleen op de opdrachtgever. Ook voor kandidaten willen wij van waarde zijn. Zo willen wij een belangrijke rol spelen in de integratie op de arbeidsmarkt. Voor kandidaten die zich verder willen ontwikkelen willen wij graag de nieuwe stap in hun loopbaan bieden. Wij beschikken over specialisatie in vele branches. Het voordeel hiervan is dat wij veel mogelijkheden te bieden hebben op allerlei vlakken. Dit kan voor de kandidaat veel zekerheid bieden.

Oog voor de maatschappij

EFE Solutions wil meerwaarde creëren voor de maatschappij. Dat betekent dat wij verder kijken dan alleen kandidaat A koppelen aan opdrachtgever B. Ook sociaal willen wij iets bijdragen. Bijvoorbeeld door de kandidaat optimaal in te passen op de arbeidsmarkt. Arbeid is ook een belangrijke zaak als het bijvoorbeeld zelfontplooiing gaat. Daarnaast willen wij ook een rol in de economie spelen door arbeidskrachten op goede plekken te plaatsen. Op die manier zijn wij door de jaren heen gegroeid en creëren wij ook rendement voor onszelf. Dit is de basis voor de continuïteit van ons bedrijf.

Waarom EFE Solutions?

Wat zijn nu de redenen om met EFE Solutions te willen werken als opdrachtgever of kandidaat? Daarvoor zijn 5 punten aan te voeren.

Klantgericht

Wij houden rekening met alle factoren die voor onze klanten van belang zijn. Dat gaat niet alleen om de wensen en behoeften die geuit worden, maar bijvoorbeeld ook om gevoeligheden die wij opmerken.

Flexibel

Onze werkwijze is er één die flexibel is. Wanneer de situatie verandert, nieuwe informatie beschikbaar komt of andere personen een rol gaan spelen, passen wij ons hieraan aan. Zo bereiken wij onze doelen.

Gedreven

Omdat wij resultaatgericht zijn, zetten wij ons volledig en blijvend in. Daarbij spelen hindernissen en stress voor ons geen rol.

Teamplayer

Wij houden altijd het gezamenlijke doel voor ogen. Ook wanneer dit meer in het belang van de opdrachtgever of de kandidaat is, dan in ons belang.

Initiatief

Wij tonen altijd eigen initiatief door voorstellen te doen en actie te ondernemen uit eigen beweging. Zo bereiken wij het meest.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Kunnen we je helpen?